Става дума за кабелите,куплирани върху спирачните апарати отпред,дето дават инфо за износването на накладките. Та значи взех я със скъсан кабел отляво - не този от накладките, а другия, дето отива в купето.Възстанових го и до смяната на гумите напролет не бях се заглеждал.Като ги сменях - същата история. Добре,че поне куплунгът си беше на мястото.Пак го възстанових.Но преди десетина дни свалях колелата отпред за да свалям бронята и - ново двайсе! Няма ги и двата кабела, като този отдясно го няма заедно с куплунга. При това съм ги привързал доста прецизно към шенкела, за да не се мотаят при завои и да не ги закача гумата. И дължината им съм предвидил напълно достатъчна,но без излишък. Аз ли пропускам нещо или имам някакъв проблем?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Някаква идея от какво се късат тия кабели?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от endeavour Покажи съобщениеСтава дума за кабелите,куплирани върху спирачните апарати отпред,дето дават инфо за износването на накладките. Та значи взех я със скъсан кабел отляво - не този от накладките, а другия, дето отива в купето.Възстанових го и до смяната на гумите напролет не бях се заглеждал.Като ги сменях - същата история. Добре,че поне куплунгът си беше на мястото.Пак го възстанових.Но преди десетина дни свалях колелата отпред за да свалям бронята и - ново двайсе! Няма ги и двата кабела, като този отдясно го няма заедно с куплунга. При това съм ги привързал доста прецизно към шенкела, за да не се мотаят при завои и да не ги закача гумата. И дължината им съм предвидил напълно достатъчна,но без излишък. Аз ли пропускам нещо или имам някакъв проблем?явно ги кефи вкуса им
Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
-
Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщениеПонякога гризачи вършат тая работаявно ги кефи вкуса им
...
155 1,6 TS 16V `96
166 2,4 JTD `99
147 1,9 JTDm 8V `07
Comment
Comment